uppsnärjad i det blå

Har varit riktigt tråkigt väder idag i Santa Monica, ett stort molntäcke över hela staden. Medans det varit jätte fint inåt Hollywood. Jag har helt enkelt bosatt mig i fel del av stan. Det kan skilja så mycket som 15grader. Har tagit det lugnt hela dagen. Vi var och handlade på en european delikatess affär. Vi var rätt nöjda när vi gick där i från om man säger så.
Senare på eftermiddagen drog vi oss mot skolan för att se seriepremiären i football. Inte riktigt min grej eftersom ingen av oss kunde några regler. Men cheerleaderna var underhållande iallafall. Det kan vart de sämsta någonsin. Trodde dom skulle göra en massa grejer men det hände inte mycket där. Lite hopp och en ynka pyramid. Så jävla dåliga rent ut sagt. Så vi åkte hem till Josefin och Bea och lagade mat och kolla på OC. Så himla mysigt nästan som att vara hemma i Ljungby en fredagskväll med sina vänner.

Puss!Venice blvdchooockladEuropean foodDemostrationer inne i Santa Monica eftersom det var den 11 septemberSanta Monica College football teamCheerleadersFinner inga ord för hur dåliga de varBea och Helena i fullfärd med att laga matFick agera djMaten var helt klart värd väntan, kan vart det godaste jag ätit på 5 veckoruppslukade av OCKunde inte vart gladare när jag hittade detta i affären

Kommentarer
Postat av: Angelika

Du verkar ha det toppen Sanne. Hoppas allt är kanon med dig:)

2010-09-12 @ 16:04:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0