Thanksgiving weekend

Thanksgiving är här och detta firas över hela landet. Folk åker iväg och där med skolkar från sina klasser så idag på rock historian var han riktigt glad för de som dök upp. Han tog till och med enrollment som han aldrig gör annars. Plus poäng till mig! De senaste lektionerna kommer han fram och pratar lite, han älskar sverige verkar det som eller svenska tjejer, he he. Efter klass stannar jag ofta kvar för att jag fattar nada, vad är MLC liksom? Ska skriva min första uppsats på engelska tills på måndag. Jag trodde att det var som man gjorde i sverige på engelska lektionerna men icke. Men han är så snäll och hjälper mig och stannar gärna kvar och hjälper mig, inte som alla andra cp lärare som inte bryr sig om man är utlandsstudent eller inte.

Annars så har min roomie lämnat mig här hemma för att ruttna och åkt till San Francisco. Men jag ska nog kunna reda ut det med. Har en jäkla massa till nästa vecka som också är sista skolveckan. Sen har vi inga lektioner mer utan bara en massa finals. Men ikväll ska jag unna mig att gå ut och imorgon ska vi laga thanksgiving-middag. Tvek om vi orkar göra kalkon, massa krabb. Efter det blir det lugna gatan.

Vi rättaresagt Lis har thanksgiving-städat i köket. Så min uppgift blir att thanksgiving-städa toaletten.
Sen har min händiga roomie även satt ihop vårat 20dollars bord, det var på tiden.


Making Up For Teenage Crime

Har lagat köttfärsås för första gången idag. Blev inte lika god som pappas men den dög. Så nu har jag hela frysen full, behöver knappt laga någon annan mat tills dess att jag åker hem. Ikväll blir det restaurang besök på tredje gatan med Lis och Linnea. Hade tänkt att hinna med lite julklappsshopping till bästa bror. Vill säga nu till honom vad jag ska köpa men jag får hålla mig. Imorgon ska vi på HP så nu ska jag krypa ner i sängen igen och kolla på femman med Lis måste ju hinna se klart den innan imorgon. Filmerna är ju tokigt långa så man somnar ju efter halva.


show me love

Igår kunde man trott att vi var på gayklubb, det var vi och bögarna på Robyn. Vi var där tidigt för insläppet började 7 och sen stod det att konserten skulle börja 8. Inte förens runt nio kommer en tjej klädd i något som Lady gaga skulle kunna ha på sig ut på scen. Vi höll att dö. Hennes musik (om man nu kan kalla det de) var outhärdlig. Precis när man trodde att hon skulle sluta började hon på nästa "låt". Ibland kallade hon även in sin dansare som var klädd i en stor hood tröja och ett par röda tights som gjorde någon aerobics liknande dans. I en timme höll detta på. Inte förens runt 11 visade sig Robyn på scen men jisses vad det var värt väntan. Aldrig sett en sån cool tjaj. Grym! I mitt nästa liv ska jag bli som Robyn. 

Nu har jag gått på helg och har inga stora planer på att hitta på något speciellt. Se nya Harry P filmen kanske. Annars har jag en del att ta tag i, uppsats att skriva, skruva ihop ett bord, städa och tvätta. Ser ut att bli en kanon helg.


  

the city of angels

Spenderat en hel dag inne i west H. Linnea och jag hade lovat varandra om vi båda fick A skulle vi dit och gå och äta på Toast. Matkoma! Vädret vart helt underbart. Kunde suttit och myst där hel dagen. Det är tokigt mycket svenskar i denna staden. Idag satt Martin Björk bakom oss och åt och snackade kärlek. Senare kom även Idol Alice och joinade hans bord. Herregud! Svenskarna invaderar Los Angeles. Innan dess hade Liam Hemsworth gått förbi och då jäkla blev det fart på paparazzisarna som också satt och åt vid bordet jämte. Han är ju dock inte svensk. Men lite smått kändis tätt idag. Efter Toast gick vi en runda i Beverly Center där det var ett private event för nya Narnia filmen som snart kommer ut. Skådespelare från filmen och massa barn var där. Fick sjuk huvudvärk efter deras skrik. Nu ligger jag i sängen och i kväll kommer jag kolla mig igenom alla svenska tv program som gått i veckan.


Fullpott

Drog mig upp runt halv 7 och gick igenom det sista inför provet. Svårt att veta hur det gick men på torsdag får jag reda på det. Alltid lika spännande. Idag fick vi tillbaka midterm i Communication. FULLPOTT, 15/15! Vet knappt vad han går efter. Men det verkar ju funka de jag skriver så.. På lektionen fick vi se ett avsnitt sex and the city och sedan diskutera de olika karaktärerna. Ge oss fler lektioner av den sorten. Ikväll ska mitt A firas med bio. Due Date hade vi tänkt. Sägs vara rikigt bra.

Ge mig helg, ge mig nästa vecka, ge mig JUL!
Puss!


weekend

Har knappt varit hemma i helgen känns det som. För att minska taxikostnaderna sover vi hos Beatrice och Josse. I fredags hann vi med först Premiere och Playhouse. Premiere var inget bra, kass musik. Musiken gör ju allt. Kanske bättre andra kvällar. Sen hann jag bara in och vända på playhouse eftersom Lis inte kom in. De tog hennes leg så nu måste hon fixa nytt. Igår var vi först på Colony och senare åkte vi till Trousdale. Det var kul att dansa av sig lite. Igår natt vred Los Angeles tillbaka klockan så för alla partyanimals blev det en timme extra ute. Nästa helg ska jag inte ut! Hade bestämt mig för att vara hemma i helgen men det ändrades rätt kvickt när alla andra skulle ut. Nu har Lis och jag lagt oss i sängen för att ha Harry P maraton. Ladda inför nya filmen som kommer ut om någon vecka.


11-05-2010

Nu går vi på helg! Tack och lov. Klarar inte av grupparbetet i Business. Så förbannat tråkigt, hatar grupparbete. Imorgon ska Lis och jag till stranden var de tänkt. Går inte att vara inne i lägenheten, idag har vi haft 35grader. Kan inte riktigt ta in att jag numera bo i ett land med sådant väder i november. Älskar det!

100 procent

Skrev midterm i Communication idag. Denna gången förstod jag i alla fall frågan eftersom jag hade lexikon med mig. Och det märkes tyvärr på mitt förra prov att jag inte förstod redigt vad som skulle diskuteras. Men inte så mycket att göra åt det, jag satte ju detta provet i alla fall! Igår fick jag reda på att vi har ett fyra kapitel stort prov tills nästa tisdag. Jag fick panik! Vad har hänt? För ett halvårsen skulle jag inte bry mig om jag hade prov knappt men nu får jag panik om jag har en vecka kvar och plugga. Det är väl värmen som gör det. Jag trivs helt enkelt. Vi har över 30 denna veckan och det är svettigt i linne och shorts. Så i helgen blir det förhoppningsvis stranden. Självklart åker böckerna med.

Nu ska jag kolla på detta klippet några gånger till. Kan inte sluta skratta!

köttbullar, sås och potatis

Har besökt Sverige för några timmar. Ville nästan flytta in på IKEA, älskar att de har de svenska namnen på allt. Köttbullemenyn var ju inte helt fel, slickade nästan tallriken. Fick med mig en hel del Svensk mat och ett soffbord. Vi har haft våra resväskor som bord fram tills nu så det ska bli skönt att få ett riktigt bord. Ska bara montera det med. Nu ska jag sova någon timme och sen måste jag plugga lite. Louise kompisar från Sverige sover här i natt så måste orka vara lite social också.


RSS 2.0