Toast


Myst på Toast i solen och ätit sjukt god macka. Nu ligger vi i sängen mätta och belåtna och kollar på Idol. Känns som vi behöver ladda om batterierna inför kvällen som förhoppningsvis kommer bli galen.

pacific highway

Någon gång på eftermiddagen blev vi upphämtade och begav oss till Santa Barbara. Resan dit var sjukt underbar, vi tog pacific highway och jämte oss hoppade delifinerna. När vi kom fram var de sjuk brådis och massa svenskar. Fort in på toaletten och byta om. Några timmar senare tyckte vi de var urtrist så vi åkte hem till L.A igen. Roligast på hela tripen var nog hemresan.








indestructible

Idag har jag inte orkat lyfta ett finger för i natt sov jag ingenting. Runt 1 tiden vaknade jag av att det var ett jäkla liv utan för fönstret. Det är andra gången de bråkar här utanför, och denna gången blev det riktigt obehagligt när en av männen utanför slår ner en annan. Efter det låg jag bara och väntade på att någon skulle dra fram pistolen. Givetvis gjorde ingen det. Jag ska alltid skrämma upp mig själv så efter det kunde jag inte sova. 

Helgen kommer bli grym.
55dagar

halloween

Värmen och solen är tillbaka i Santa Monica för tillfället, idag har vi haft 30grader. Sån ångest att jag inte solade men imorgon måste jag hinna med några timmar. Det är ju Halloween i helgen så det hade varit trevligt med lite färg. Mellan klasserna idag åkte vi för att spana in Halloween utbudet. Eftersom USA är extrema fanns det allt möjligt att välja mellan. Det slutade med en Alice i underlandet klädsel för min del. För Lis min förvirrade men härliga rumskamrat slutade det med en M&M dräkt. Hon tar lätt hem roligaste klädslen. Till Halloween åker vi till Santa Barbara för att fira. Det ska visst vara sjukt stort där. Sen åker jag kanske hem efter en natt, tvek om man klarar mer än en natt på golvet.





Happy Birthday

Det var inte lätt att dra sig upp ur sängen idag vettandes att man har midterm. Men nu är det avklarat och den ena delen gick bra tror jag, väldigt svårt att veta, medans den andra delen gick skit. Har träningsvärk i hela kroppen efter helgen. Sjukt otränad men jag vill gärna tro att det är för att jag inte är van vid att gå i klackar. Bästa mamma fyllde hela 48 i helgen så grattis till henne. Och idag fyller Beatrice 20 stort grattis till dig,food-lover!


Round 2

Gårdagskvällen var grym! Vi dansade loss i sofforna på Trousdale natten igenom för att sedan slockna skönt i våra sängar. Har legat i sängen hela dagen och kommer inte resa mig härifrån heller. Inte än enda bra bild från igår när jag kollade igenom Lis kamera men mamma känner du igen någon på denna bilden?
Puss!

good girlflend


Gårdagen var riktigt bra. Vi hamnade tillslut på voyeur, riktigt bra ställe det dära. Åkte hem sedan hem till Bea och sov på deras bäddsoffa. Det gör jag aldrig om. På vägen hem i bilen idag såg vi idolen, Filip Hammar. Han och Fredrik kan vara Sveriges skönaste killar. Nu ska Lis och jag sova en stund för att orka med i kväll också.


Robertson

Ännu en dag spenderad i west hollywood strosandes på Robertson. Jobbigt bra affärer. Nu svidar vi om till festkläderna och kör irländsk fest och senare My House.

we are all workers

Äntligen helg! Detta ska firas, fick A på mitt business prov så det är jag värd. Bea fyller 20 på måndag så på lördag blir det fest för henne. Har vart hos hos Bea och Josefin hela dagan. Gått i affärer och bara haft det allmänt mys. Vi åt yourgurtland, det var vi inte ensamma om Nicky Hilton var även där för lite glass. Sen avslutade vi dagen på en italiensk restaurang. Nu ska vi slänga oss i soffan och moffa och kolla på film.

Sverige besök


Pappa har varit på besök de senaste dagarna. Jag har visat honom Santa Monica, vart på Universal Studios och strosat i Hollywood. Det har vart helt underbart att ha haft honom här. Men nu när han har åkt blev det väldigt tomt. Nu längtar jag lite extra mycket efter familj och vänner. För att lindra Sverige abstinensen lite granna ska jag äta Falukorv.


Before the worst


För några dagar sedan var Helena och jag och såg The Script. Sjukt jävla bra! Jag är helt såld på dem nu, så de går på repeat hemma i lägenheten. Hoppas de har spelning här igen, snarast. Känns konstigt att säga hemma i lägenheten men det är faktiskt här jag bor nu så det är bara att vänja sig vid det. Ikväll kommer pappa så Lis och jag har kört ett riktigt röj här hemma och nu skiner det som aldrig förr. Luktar gott gör det också för vi har köpt en massa air fresheners. MUMMMA!

tummen upp


Otålig som jag är blir jag sjukt irriterad när det tar lång tid i kassan i affärn. Här gillar dom service och packar alltid åt en. Det tar sån jäkla tid. Sådana gånger saknar jag Sverige. Men nu är Lis och jag äntligen hemma och vi har hunnit sno ihop lite scones. Så nu blir det Gossip Girl och scones.


Gårdagen i bilder











Godnatt L.A


efterfest i hillsen, nu checkar jag ut! Godnatt!

KÖTT


Solen är tillbaka i Cali och jag har tagit helg. Fy så bra! Kände att detta behövdes firas på nått sätt så jag gick och köpte kött. Så nu är jag mätt i magen. Väntar på att Lis ska komma hem med ingredienserna till baket. Hon fick världens infall att hon skulle baka. Så baka blir det. 


lycklig


Åhh se här vad som kom idag! Satt precis med matteläxan när Lis
kommer in tjoande med detta paketet. LYCKA! =)
Tack mamma, du är bäst! Nästa vecka landar pappa på amerikansk mark
och då hoppas jag att han ha med sig lite godsaker som gelé och beasås!

.


Lugn dag på Pico Lanai. Tvättat, städat, handlat och pluggat. Mysväder idag
igen så det blir till att krypa ner i sängen och kolla på film.


Regnigt L.A

Regnigt och kvavt i Santa Monica idag. Tråkigt men samtidigt mysigt. Kändes att det behövdes kylas ner efter förra veckan då de var värmerekord för sommarn, 44grader. Så nu äntligen kan man vara inne i lägenheten utan att svetten rinner. Imorgon är min första lektion cancelled så imorgon har jag bara en lektion som börjar vid 12.45, det kallar jag sovmorgon. Nu börjar strax 90210 och därefter Gossip Girl. Bra dag!

Nästa vecka ska Helena och jag se The script. Mamma och Pappa i julklapp önskar jag mig biljett till Robyn som spelar här i slutet av november, bara så ni vet liksom.


toot it and boot it

Åh älskar att alla serier är igång igen. Nu har jag sett första avsnittet av Desperate Housewifes. Spännande säsong! Veckan är fullspäckad med plugg. Så jag hoppas verkligen paketet som mamma skickat kommer nu i veckan. Det kan behövas. Nu ska jag nani.

Saknar bästa vännerna där hemma, och snuffen. 


Ikea's in tha house

Igår var galet. Kom till The Colony rätt tidigt så det var inte så mycket folk till en början, ändå var det kö utanför. Fattar inte varför de inte släpper in de. Runt 12 tiden fick vi eget drinkbrod, så en hel del drinkar och shots blev det. Nu ska jag sova en stund till sen plugga!






MEATLOAF

Mustig meatloaf stod på menyn på Cheesecake factory i The Grove ikväll och en mängd strawberry lemonades. Free refill is the shit. Efter att ha krängt i oss huvudrätten var det dags att gå på de stora grejerna, Cheesecaken! Gillar ju inte cheesecake då va, så det blev warm apple crisp för min del. Ja vad ska jag säga, inte hel nöjd med efterätten. Såg mest ut som louiseS gröt på morgonen. Lockade inte så mycket kanske. Med våra doggy-bags gick vi sen till bion och the social network. Den var väl inte precis top noch, den dög, 3/5 baggar får den.
                          Hatar rent utsagt busstrafiken här. Sitter och väntar på bussen i en timme som ska ta oss till en annan buss. Tiden går och klockan blir halv tolv. Och klockan tolv går sista bussen hem till oss. Då det var iprincip bara att springa till pico blvd. Och när vi just lämnat busshållsplatsen kommer buss fan klart. Men vi lyckas komma på bussen hem och slapp ta taxi som så många andra gånger. GE MIG EN BIL!!

Pappi när du kommer ska jag ta med dig till The Grove och Cheesecake Factory.

Godnatt!




Kunde tro för en stund att man satt hemma i Ljungby vid köksbordet.

Ser smarrigt ut.


Äpplena var goda i alla fall.

Mysigaste The Grove




Just the way you are

Godmorgon!

Igår tog jag helg vid 10 tiden så idag befinner jag mig hemma med böckerna. Har redan prov i Business igen om 2 veckor och sen midterm i History of Rock'n'Roll. Så sysslolös går jag inte. Ikväll ska vi på facebook filmen, The social network och äta på Cheesecake Factory. Ska bli gott efter att ha ätit nudlar denna veckan. Kostar endast 99cent för sex packet, så det blir ju rätt mycket nudlar. Imorgon är vi bjudna på Housewarming och sen The Colony på de. Kan bli fett bra!

Nu IDOL sen plugg.


RSS 2.0